Monday Bar Summer Cruise till Riga

Postat 2011-08-29 klockan 20:39 i kategorin Anders stora värld, Europa av Anders@

Monday Bar är ett klubbkoncept som några gånger per år arrangerar kryssningar för folk som gillar elektronisk dansmusik.
I år gick den traditionsenliga Summer Cruise till Lettlands huvudstad Riga under fredag till söndag.
Kryssningen lockar folk från hela Sverige, men även folk från andra länder som vill passa på att dansa sig igenom två kvällar och nätter. Dessutom är dansgolvet på soldäck öppet under större delen av dagen så för den som vill spendera hela sin tid ombord och skippa Riga finns det ett bra alternativ.
För mig var det dock inget snack om att Rigas skulle besökas även om jag var där så sent som i juli. Vädret var fantastiskt. Det var riktigt varmt och soligt och efter en lång natt på dansgolvet var det skönt att få ta det lite lugnt och strosa omkring i den vackra huvudstaden.
När dagen sen började närma sig sitt slut gjorde vi som många andra ombord, gick upp på soldäcket och lät musiken guida oss ut genom Rigas hamn och sen ut på öppna havet.

Lördagskvällen och natten blev sen lite av en repris från fredagen. Jag och mina medresenärer surfade runt mellan olika hytter och socialiserade med folk (det speciella med de här kryssningarna är att de flesta har dörrarna öppna och alla går runt och minglar med alla) för att sen bege oss mot dansgolvet och hålla till där hela natten lång.

(Ber om ursäkt för det distade ljudet, går tyvärr inte att justera inspelningsvolymen på kameran).

Jag har varit på en rad Monday Bar-kryssningar, men det här var i särklass en av de bästa trots avsaknaden av riktigt stora namn i DJ-line upen. För vädret, stämningen, folket, musiken, allt var perfekt!

Men om Monday Bar-kryssningar här >>
och här>>

 
Taggad med: , , , , , ,