Jag är fan inte inskränkt!

Anders Königsson » Oceanien » Jag är fan inte inskränkt!

AK Förlag - Anders KönigssonEfter en lång rad reportage, inslag och artiklar från ett stort antal olika länder är det nu dags för nästa steg, att ge ut en roman. Att den skulle handla om resande var nästan självklart. Resande är och kommer förhoppningsvis alltid vara en stor del av mitt liv. Titeln på min debutroman är: Jag är fan inte inskränkt!
Det är en skönlitterär bok, baserad på en verklig resa som genomförs av den före detta så lovande fotbollsspelaren Johan Eriksson. Resan går till Indonesien, Australien och Nya Zeeland. Det ska visa sig bli en resa med kulturkrockar och spännande möten som i grunden förändrar Johans syn på livet.
Mer om Jag är fan inte inskränkt! finns att läsa här.

 
Taggad med: , , , ,