Midsommardagen

Postat 2011-06-26 klockan 15:04 i kategorin Anders stora värld, Europa av Anders@

Midsommardag och dagen efter dagen.
Det blev inte en tidig morgon, men när alla väl var uppe var det till en härlig dag. Solen lyste och det var varmt och skönt, nu skulle det badas. Efter frukost åkte vi över till grannön och badade och fiskade.
Dagen blev precis som man kan önska att en riktigt fin dag i skärgården ska vara.
Kvällen blev också riktigt fin med en vacker solnedgång. Problemet med att bo långt uppe i norr i världen är bara att kvällarna så sällan är varma. Fast det var i slutet av juni var det iskallt och alla fick vira in sig i tjocka filtar för att man skulle klara att sitta ute.

Men vi spelade spel och höll humöret upp med det. Och det ska sägas, det blev en och annan snaps också för att hålla värmen.

 
Taggad med: , , , , , , ,