Sista dagen i Colombia

Postat 2011-01-24 klockan 07:03 i kategorin Anders stora värld, Sydamerika av Anders@

Tiden i Colombia har kommit till sin ände och det är tyvärr dags för mig att åka hemåt. Jag hade gärna stannat kvar där ett tag till istället för att återvända till ett mycket mörkt och kallt Sverige. Men nu är det inte mycket att göra, arbetet väntar hemma och jag får vara glad över den härliga månaden jag hade haft.

Under min månad i landet kan jag konstatera att mycket har förändrats under de år som gått sen mitt första besök och någonting säger mig att med den utveckling som Colombia genomgår kommer det inte dröja särskilt många år innan det blir ett nytt turistparadis. Därför känns det bra att ha haft förmånen att få uppleva landet innan det blir allt för exploaterat.
Så har man planer på att åka hit ska man nog skynda sig innan man bara blir en del av en stor turistmassa…

 
Taggad med: , ,